Press

nv-6

PRESS / MEDIA

OK Roslagen inbjuder härmed press och media att bevaka Swedish League 2020 med Roslagshelg 8-10 maj 2020.

OK Roslagen arrangerar tre deltävlingar i Swedish League i orientering ”Swedish League 2020 med Roslagshelg” den 8-10 maj 2020. Vårt mål är att skapa ett arrangemang som lockar och erbjuder toppklass på tävlingsmomenten och hög service. Swedish League är den högsta serien i orientering med Sverige eliten samt internationella löpare. Bragdguldvinnaren och Jerringspriskandidaten Tove Alexandersson förväntas komma tillsammans med övriga eliten. Tillsammans med Swedish League tävlingarna arrangerar vi Roslagshelg för övriga motionärer, barn och ungdomar och publik som vill prova på.

Tävlingshelgen börjar med sprint i Norrtälje centrum fredag eftermiddag och kväll sedan medeldistans lördag och långdistans söndag söder om Norrtälje. Vi beräknar ca 5 000 startande under tävlingshelgen. Utöver de tävlande många medresenärer och publik. Sprinten på fredagen och långdistansen söndagen förväntas TV-sändas.

Utöver ovan arrangeras hittat uppstarten på fredag 8 maj vid arenan för alla som vill prova på och komma igång med hittaut. Hittaut är ett nationellt friskvårdsprojekt som OK Roslagen har arrangerat i Norrtälje i 10 år med målet att få människor ut och röra på sig och uppleva Norrtälje.

Under Swedish League 2020 med Roslagshelg – erbjuder vi komplett medieservice.

På plats på arenan kommer vi att erbjuda komplett medieservice med möjlighet för intervjuer, fotografering och film. Pressparkering vid arenan samt presscenter med fika, utdelning av matbiljetter, arbetsutrymmen med internetuppkoppling.

Mediaackreditering söks genom att senast 4 maj mejla elizabeth@lochtingrevision.se följande uppgifter:

Namn, Media, Mediatyp (skrivande, foto, tv, radio), E-postadress, Mobilnummer

Nödvändig information kring tävlingarna finns på www.swedishleague2020roslagen.se och i mitten av april kommer det även att läggas ut ett Press PM.

Ytterligare upplysningar kontakta pressansvarige:

Elizabeth Löchting

070-7970120

elizabeth@lochtingrevision.se

Varmt välkommen!

Önskar OK Roslagen